lørdag 4. januar 2014

Følg oss Oslo rundt i 2014

Smaken av Oslo - et kulinarisk eventyr - et familieprosjekt - en dannelsesreise i egen by. To store og en litt mindre har som prosjekt i 2014 å teste smaken av Oslo. Målet er å besøke 1 restaurant i uken (eventuelt få restauranten til å bringe oss maten hjemme) - noe som burde gi oss 52 felles matopplevelser. Oslo har mange spennende steder som vi har lyst til å besøke. Gjennom året håper vi å stifte bekjentskap med nye kjøkken, flere bydeler, få nye favoritter, utvide smaksrepertoaret.  
Vi er Storm (8) som har begynt å få interesse for nye smaker, pappa Per - befinner seg i VG på dagtid, matinteressert og familiens brødbaker. Mamma Tjodunn, tilbringer dagene i Foreldre & Barn, elsker kokebøker, matmagasiner og -blogger, og liker godt å prøve nye oppskrifter på kjøkkenet hjemme.
Hver uke presenterer vi en ny restaurant vi har vært på, hva vi har spist, hva vi satte pris på og hva vi var mindre imponerte over. Vi er ikke proffe matanmeldere, men vi har spist mye både god og dårlig mat i mange land - så vi tenker vi kan gi gode tips til andre matglade store og små.
Følg oss i 52 uker - på 52 restauranter.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Takk, Marianne. Er kjempegøy både for store og liten. :-)

      Slett